Contact
0320 219 483
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Betalen

Je kan bij Omafietsonline.nl op meerdere manieren betalen:

Direct online betalen via iDEAL

Snel simpel en veilig betalen via je eigen bank. Heb je toegang tot internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank?
Dan kun je zonder speciale software gebruikmaken van iDEAL, de makkelijkste manier van betalen op internet. Bij het plaatsen van je bestelling op Omafietsonline.nl kun je direct online afrekenen via iDEAL.
Betaling via iDEAL heeft onze voorkeur, je bestelling wordt dan direct verwerkt!
iDEAL is bij Omafietsonline.nl volledig gratis.


Betalen met creditcard

Betaal snel en veilig met je creditcard. Je kan bij ons online betalen met Mastercard of Visa. Het voordeel van betalen met je creditcard is dat je aankopen via je creditcard maatschappij zijn verzekerd.


Vooruitbetalen per overschrijving

Zodra je de bestelling hebt geplaatst ontvang je per email de betaalinstructies van onze betaalpartner Multisafepay. Je kan dan het bedrag overmaken per bank of alsnog met iDeal. We nemen je bestelling dan in behandeling na ontvangst van de volledige betaling. Let op, een bankoverboeking kan enkele dagen in beslag nemen en levert vertraging in de orderverwerking op.
Bij iDEAL weten wij direct of de betaling is goedgekeurd waarmee je bestelde producten het snelst in huis hebt.


Betalen bij afleveren (rembours)

Het is mogelijk de bestelling onder rembours te bestellen (alleen rijklare fietsen). De doorberekende meerprijs voor deze extra service is €15,00. De kosten worden aan je bestelling toegevoegd wanneer je voor levering onder rembours hebt gekozen.
Een rembourszending of verrekenzending is het bezorgen van de bestelling waarbij op het bezorgadres het bedrag van de zending plus de rembourskosten van het verzendbedrijf betaald dient te worden aan de transporteur / het postbedrijf.

 

Bij speciaal voor u te bestellen artikelen of indien u specifieke wensen heeft met betrekking tot het rijklaar maken en het bevestigen van accessoires, kunnen we om een aanbetaling vragen.