Omafiets

Omafiets kopen? Kijk dan snel bij onze zwarte of gekleurde omafietsen! Ook voor omafietsen met versnellingen ben je bij ons aan het juiste adres.

Specialist in omafietsen

Onze specialiteit ligt in de in- en verkoop van omafietsen. Je vindt bij ons omafietsen van bekende merken zoals Batavus, Sparta, Cortina, Popal en meer. Ook minder bekende merken omafietsen vind je in ons assortiment. Alle omafietsen uit ons assortiment hebben een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Wat maakt een omafiets uniek?

De omafiets is een retro damesfiets die wordt gekenmerkt door het frame die 2 buizen bestaat. De onderste buis loopt recht met daarboven een buis die in een bocht loopt. Tussen deze twee buizen bevindt zich vaak een klein buisje (mannetje) die beide grote buizen met elkaar verbindt.

omafiets mannetje
Mannetje bij een omafiets

De omafiets bevat een kettingkast en vaak ook jasbeschermers. De standaard omafiets is voorzien van een terugtraprem maar er zijn ook modellen met handremmen. Beide varianten zorgen voor een andere fietservaring. Het stuur van een omafiets loopt in een mooie bocht waardoor je vaak een aangename rechte zithouding krijgt.
Een omafiets brengt de robuustheid en degelijkheid van de jaren 50 terug naar het heden!

 

Waarom een omafiets van Omafietsonline.nl?

Gratis verzending! Alle omafietsen in deze categorie worden gratis verstuurd binnen Nederland.

Snelle levering! Alle omafietsen worden snel geleverd. Meestal heb je een fiets binnen enkele werkdagen in huis.

Ruim assortiment! Als specialist in omafietsen bieden wij jou graag een ruim assortiment. Zo vind je altijd wel een omafiets die bij jou past!


Terug naar boven